PRAVILA:

Broj dece pri prijavljivanju je neograničen ali se na početku igre vrši selekcija i bodovanje tako da se kroz prvih par igara potrage za blagom formira tim koji nastavlja potragu a onaj sa najviše bodova pronalazi blago koje treba da unovči i pri toj transakciji dobija novac u iznosu od 10.000 dinara.

Maksimalan broje dece koji će biti izabran u istraživačkom timu je 10. Deca koja ne uđu u tim mogu da posmatraju potragu i navijaju ili da se uključe u paralelni program 4. Vremeplova.

Samo jedan od svih je pronalazač blaga.

Ako volite avanture i imate istraživački duh proverite svoje znanje o Novom Sadu, testirajte svoju fizičku sposobnost kroz takmičenje u Sigrarijama – zaboravljenim igrama, rešite razne zagonetke, mistične rebuse i vežbajte mozak kroz misaone i logičke igre.

Upoznajte i doživite Novi Sad na čudesan način prateći tragove koji će vas odvesti u zabavnu potragu i naučiće vas nešto novo.

Upotrebite logiku, znanje, kulturu, snalaženje, radoznalost, spretnost i razne veštine da biste pronašli put do blaga ili otkrijte vaše skrivene talente.

Zanimljivi zadaci sa kojima se deca suočavaju doprinose razvoju fizičkih sposobnosti, mentalne i kreativne erudicije.

 

Ime i prezime roditelja/staratelja koji daje saglasnost za učešće prijavljene maloletne osobe ili učitelja/nastavnika koji prijavom garantuje da ima saglasnost roditelja za prijavljivanje deteta u programu Vremeplova.