You are currently viewing Garden’s road

Juan Galiñanes, Olga Osorio

Garden’s road, 5 min, Spain, 2014

Juan Galiñanes je režiser animiranog filma „Holy Night!” u produkciji DygraFilms. Sa audio-vizuelnim radovima je počeo 2002. predstavljajući se kratkim filmom „Coma Nunca” (2002) kao student na Escuela de Imaxe e Son – A Coruña i nominovan je za Maestre Mateo Awards. Godine2003. zaposlio se kod DygraFilms i od tada radi na svakom projektu Galicijskog studija.

Kao nastavnik medija u Školi slike i zvuka i na Fakultetu komunikacionih nauka u UDC, Olga Osorio ima široku karijeru u kojoj se ističe njen novinarski rad u različitim medijima, dok je njena umetnička produkcija uglavnom razvijena u oblasti fotografije.

Koliko puta morate da pređete put do vrata iste sobe da biste shvatili šta sve treba da ostavite za sobom da biste krenuli napred? Carlos Tajes i Silvia Rábade (Escuchando Elefantes) vode nas kroz baštenski put u ovom videu punom fantazije i optimizma u režiji Juan-aGaliñanes-a i Olge Osorio.

Garden's Road

Author's name: Olga Osorio, Juan GaliñanesDuration: 05:00 minOriginal title: Garden's RoadYear of production: 2014Country of production: Spain For more information about this video go to: https://videomedeja.org/videomedeja-2014-en/_screening-2014/gardens-road/?lang=en

Posted by Videomedeja Video Art Association, Video Art Library & Festival, Novi Sad on Tuesday, May 12, 2020