You are currently viewing Youkali

Oswaldo Diaz Medina

Youkali, 60 min, Dolby SR, Germany, 2016

Rođen je u Limi, Peru. Sa sedamnaest godina počeo je da glumi u pozorištu. Studirao je Komunikacije na Univerzitetu u Limi, i Audio-vizuelnu produkciju na Autónoma University u Barseloni. Trenutno studira režiju u Berlinu na German film and Television Academy.

Kenny (31) iz Šri Lanke pokušava da izgradi svoju muzičku karijeru u Berlinu. Iznajmljuje sobu kod Role (80) koji živi sam u kući u predgrađu Berlina. Živeći zajedno, uz sve predrasude, ova dva totalno različita pojedinca prolaze kroz iskustvo neočekivano magične veze.

German Film and Television Academy Berlin – DFFB

DFFB je osnovana 1966. godine kao prva filmska škola u zapadnoj Nemačkoj. DFFB nudi profesionalnu edukaciju za umetničke poslove na filmu i televiziji. Školu finansira grad Berlin i ona je nezavisna što se tiče komercijalnih interesa i uticaja.

www.dffb.de

YOUKALI

Author's name: Oswaldo Diaz MedinaDuration: 60:00 minSchool name: German Film and Television Academy BerlinOriginal title: YOUKALIYear of production: 2016Country of production: GermanyFor more information about this video go to: https://videomedeja.org/videomedeja-2016-en/lunartis-2016-en/youkali/?lang=en

Posted by Videomedeja Video Art Association, Video Art Library & Festival, Novi Sad on Friday, May 15, 2020