You are currently viewing SARA

Lunartis Nagrada za najbolji diplomski film

Giovanni Busnach

SARA, 9:06 min, Color, Stereo, France, 2017

Giovanni Busnach je rođen u Milanu, u Italiji. Tokom studiranja na EICAR-u, razvio je svoj vlastiti stil kroz režiranje i pisanje. Pored pisanja scenarija, pisao je i filmsu kritiku za nekoliko italijanskih blogova, a kao režiser kratkometražnih filmova, usredsredio se na „eksperimentisanje“.

Distopijska drama u celosti postavljena u žutoj, pravougaonoj sobi bez prozora. Joan i Sara izgledaju kao srećan par sve dok Sara ne počini samoubistvo. Joan unajmljuje Barney-a da joj obezbedi „novu“ Saru.

The International Film and Television School of Paris, EICAR

EICAR, The International Film and Television School of Paris, osnovana je 1972. godine. Škola je napredovala tokom godina i postala značajna evropska filmska i televizijska škola koja studentima širom sveta nudi najširi domet u praktičnom obrazovanju filmske realizacije.

www.eicar.fr

SARA

Author's name: Giovanni BusnachDuration: 09:06 minSchool name: The International Film & Television School of Paris (EICAR)Original title: SARAYear of production: 2017Country of production: FranceFor more information about this video go to: https://videomedeja.org/videomedeja-2018/lunartis-2018/sara/?lang=en

Posted by Videomedeja Video Art Association, Video Art Library & Festival, Novi Sad on Saturday, May 16, 2020