You are currently viewing Where Are You, My Dear?

Carmen Wan Sze-wai

Where Are You, My Dear?, 22:51 min, Color, Stereo, China, 2017

Carmen Wan je završila režiju u junu 2017. godine. Učestvovala je kao pomoćnik producenta na filmovima „Enthralled“, „Port of Call“, „Robbery“ i „S Storm“, i kao pomoćnik u post produkciji za „Shed Skin Papa“ i „Dealer Healer“.

Tokom svečanog popodneva kojeg prekida tajfun, tek preminuli gospodin Lam vaskrsava u bezumnog živog mrtvaca koji proganja pogrebnu kuću u kojoj treba da se održi služba za njegovu sahranu.  Da li je ovo farsa, ili maska za nešto veće?

The Hong Kong Academy for Performing Arts (HKAPA)

HKAPA je vodeća azijska institucija u scenskoj umetnosti. Obezbeđuje profesionalno studentsko obrazovanje i postdiplomske studije zasnovane na praktičnom radu. Obrazovna filozofija te institucije odražava kulturalnu različitost Honkonga s posebnim akcentom na kinesku i zapadnu tradiciju, kao i na interdisciplinarno učenje.

http://www.hkapa.edu/

冬瓜豆腐叉燒包 Where Are You, My Dear?

Author's name: Carmen WAN Sze-waiDuration: 22:51 minSchool name: The Hong Kong Academy for Performing Arts (HKAPA)Original title: 冬瓜豆腐叉燒包 Where Are You, My Dear?Year of production: 2017Country of production: ChinaFor more information about this video go to: https://videomedeja.org/videomedeja-2018/lunartis-2018/where-are-you-my-dear/?lang=en

Posted by Videomedeja Video Art Association, Video Art Library & Festival, Novi Sad on Saturday, May 16, 2020